Mehmet Batdal: İçime doğmuştu !

Galatasaray’da, Trabzon mücadelesinin ‘kader adamı’ olarak ön plana çıkan genç golcü Mehmet Batdal, maç sonrası “Böyle bir pozisyonla karşılaşacağım mücadele öncesi içime doğmuştu” dedi.90+3 ve 90+4’te kaçırdığı goller sonrası G.Saray kariyerini tehlikeye

Mehmet Batdal: İçime doğmuştu !

Galatasaray’da, Trabzon mücadelesinin ‘kader adamı’ olarak ön plana çıkan genç golcü Mehmet Batdal, maç sonrası “Böyle bir pozisyonla karşılaşacağım mücadele öncesi içime doğmuştu” dedi.

90+3 ve 90+4’te kaçırdığı goller sonrası G.Saray kariyerini tehlikeye atan Batdal, şu yorumu yaptı:

“Maçı kazanmamız gerekiyordu. Önemli bir karşılaşmaydı. Talihsiz, değişik bir gol yedik. Son dakikalarda baskı kurmaya çalıştık. Galibiyete inanılmaz derecede yaklaştık. Son pozisyon da gol olsaydı, hem benim, hem de G.Saray için çok güzel olacaktı. 1 puan bile çok önemli.

Play-Off’a son iki haftada 6 puan alarak girmeliyiz. Bugün (dün) böyle bir pozisyonla karşılaşacağım maçtan önce içime doğmuştu. Ama demek ki yeterince konsantre olamadım. Geri düştükten sonra geri dönüş kolay değil, stresli oluyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor