Mehmet Ağar Aziz'i ziyaret etti!

Mehmet Ağar, 'Futbolda şike' soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı Metris Cezaevi'nde ziyaret etti. Yaklaşık bir saat içerde kalan Ağar, "Yıldırım eski arkadaşım insanı görevimi yaptım." dedi.Futbolda şike soruşturması kaps

Mehmet Ağar Aziz'i ziyaret etti!

Mehmet Ağar, 'Futbolda şike' soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı Metris Cezaevi'nde ziyaret etti. Yaklaşık bir saat içerde kalan Ağar, "Yıldırım eski arkadaşım insanı görevimi yaptım." dedi.

Futbolda şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Mehmet Ağar, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Gazetecilerin soruları üzerine Ağar, "Hapishane ziyareti bizim geleneğimiz içinde olan bir şeydir. Geldik. Kime, herkese ne muamele yapılıyorsa insani kurallar ve yasal çerçevede o yapılıyor. Sağlığında ufak tefek sorunlar yaşanıyor. Kendisi ile iyi bir görüşme yaptık. Türk adaletine hepimizin güvenmesi lazım. Sonucunu da o şekilde beklemek lazım." dedi.

Ziyareti "insani ve arkadaşları göremizi yerine getirdim" diye açıklayan Ağar, "Bundan hiçbir zaman geri kalamayız. O görevimizi yaptık. Kendi üstüme düşen görevi yapmak durumundayım her zaman da yaparım. Bir arkadaşım çok eski arkadaşım. Zaman zaman şekerde problemler oluyor. Onunla da ilgileniyorlar arkadaşlar. Morali iyi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor