Meğer nemden kaçmışlar!

Trabzonspor MP Basketbol Takımı'nın Erzurum'da kamp yapmalarının sebebi Trabzon'daki nem olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor M.P. Başantrenörü Hakan Demir,“Takımı toplayıp çalışmaya başladıktan sonra tam kadro olarak birkaç gün Trabzon’da antrenman yaptık. İ

Meğer nemden kaçmışlar!
Trabzonspor MP Basketbol Takımı'nın Erzurum'da kamp yapmalarının sebebi Trabzon'daki nem olduğu ortaya çıktı.
 
Trabzonspor M.P. Başantrenörü Hakan Demir,“Takımı toplayıp çalışmaya başladıktan sonra tam kadro olarak birkaç gün Trabzon’da antrenman yaptık. İklim şartlarının kamp için çok uygun olması buna bağlı olarak nem oranının çok düşük olması, konaklama şartlarının iyi olması ve yönetimimizin destekleriyle tarafımıza salon tahsis edilmesi nedeniyle kamp yeri olarak Erzurum’u tercih ettik. Yaptığımız 8 günlük kampın ardından da doğru bir tercih yaptığımızı gördük. Yüksek irtifada, kısa bir süre de olsa oyuncularımız önemli kazanımlar elde etti. Neşeli ve etkili bir kamp geçirdik. Oyuncularımın isteklerinden ve performansından memnunum. Kendim ve teknik ekibim de dahil olmak üzere takım olarak daha kısa sürede kaynaşma fırsatı yakaladık. 
 
hakan-demir.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor