Medjani umudu kesti

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Trabzonspor ile SSC Napoli karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleyi İtalyan ekibi ilk yarıdaki etkili oyunu ile 4-0 kazandı. Maçın ardından konuşan Trabzonspor’da Medjani, “Çok erken şekilde m

Medjani umudu kesti
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Trabzonspor ile SSC Napoli karşı karşıya geldi.
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleyi İtalyan ekibi ilk yarıdaki etkili oyunu ile 4-0 kazandı. Maçın ardından konuşan Trabzonspor’da Medjani, “Çok erken şekilde maç koptu. 25. dakikadan sonra 3 golü yedik. Bu saatten sonra çıkarmamız çok zor oldu. Büyük takıma karşı oynuyorsunuz, artık bunu bırakıp önümüzde ki Süper Lig maçına konsantre olmamız gerek” diye konuştu. Eksiklerin takımı ne kadar etkilediği şeklinde ki soruya ise Medjani, “Sonuçta bu futbol böyle şeyler olabilir. Bu bahanelerin altına saklanmamak gerek. Sonuçta biz de bu takımın futbolcularıyız. Bunlardan sonuçlar çıkarıp önümüze bakmamız gerek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler