Medicana Sivasspor Çaykur Rizespor'u mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medicana Sivasspor sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. 4 Eylül Stadı'nda oynanan maç oldukça çekişmeli geçti Maçın 23. dakikasında Texeira'nın kafa golüyle 1-0 öne geçen Sivasspor, 56. dakikda Yiğit İncedemir'in kır

Medicana Sivasspor Çaykur Rizespor'u mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medicana Sivasspor sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı.

4 Eylül Stadı'nda oynanan maç oldukça çekişmeli geçti

Maçın 23. dakikasında Texeira'nın kafa golüyle 1-0 öne geçen Sivasspor, 56. dakikda Yiğit İncedemir'in kırmızı görmesiyle 10 kişi kaldı. Sahayı gözyaşları ile terk eden Yiğit'in yokluğunda Sivas'ın gol yemesi de uzun sürmedi.

61'de Mehmet Akyüz Çaykur Rizespor adına beraberlik golünü kaydederken devam eden dakikalarda iki takım da çok önemli pozisyonları harcadılar. Ancak Sivasspor da son dakikalara doğru yeniden öne geçmesini bildi. 84. dakikada tecrübeli forvet Hasan Kabze takımını 2-1 öne geçiren golün ismiydi.

Alınan bu galibiyetle birlikte Mesut Bakkal'la ilk maçına çıkan Sivasspor 17 puana ulaştı. Çaykur Rizespor ise 25 puanda kaldı.

Ligde gelecek hafta Rizespor, Antalyaspor deplasmanına gidecek. Sivasspor ise Torku Konyaspor'un konuğu olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor