Mbia işi iyice arapsaçı

Trabzonspor’un en flaş transfer hamlesi olan ve 2 kez Trabzon’a gelmesine rağmen imza atmadan giden Mbia’da işler iyice arapsaçı oldu. Sportif direktör Süleyman Hurma, “Kendisinden imza aldık. Eğer biz de okey dersek transfer bitecek” derken, yaşanan duru

Mbia işi iyice arapsaçı

Trabzonspor’un en flaş transfer hamlesi olan ve 2 kez Trabzon’a gelmesine rağmen imza atmadan giden Mbia’da işler iyice arapsaçı oldu. Sportif direktör Süleyman Hurma, “Kendisinden imza aldık. Eğer biz de okey dersek transfer bitecek” derken, yaşanan durumlardan ötürü futbolcuya net bir haber verilemiyor. Kamerunlu futbolcunun da en geç hafta başına kadar Trabzonspor’a süre verdiği öğrenildi.

Trabzonspor, Mbia'ya 2 gün içinde yatırması gereken parayı henüz yatırmadı. Mbia'nın bu durumdan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. 

Mbia ortada kaldı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor