Mazlum da adliyeye sevk!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Trabzon'da gözaltına alınan Zeki Mazlum da adliyeye sevk edildi.Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Levent Kızıl, Tekni

Mazlum da adliyeye sevk!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Trabzon'da gözaltına alınan Zeki Mazlum da adliyeye sevk edildi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Levent Kızıl, Teknik Direktör Yılmaz Vural, kaleci Serdar Kulbilge ve eski Ankaragücü Yöneticisi Mümtaz Karakaya ile işadamı Zeki Mazlum’un da aralarında bulunduğu grup, Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan Levent Kızıl, Yılmaz Vural, Mümtaz Karakaya, Serdar Kulbilge ve Zeki Mazlum’un da aralarında bulunduğu grup, savcı ve hakimlerin kullandığı arka kapıdan Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor