Martin Jol: Burak'ı tanıyoruz

Trabzonspor’un yıldız golcüsü Burak Yılmaz, bugünlerde transfer dedikodularının baş kahramanı.Atletico Madrid, Sevilla ve Arsenal’in de aralarında bulunduğu birçok kulüple adı anılan golcü futbolcu, son olarak da Fulham’la ilişkilendirilmişti. İngiliz bas

Martin Jol: Burak'ı tanıyoruz

Trabzonspor’un yıldız golcüsü Burak Yılmaz, bugünlerde transfer dedikodularının baş kahramanı.

Atletico Madrid, Sevilla ve Arsenal’in de aralarında bulunduğu birçok kulüple adı anılan golcü futbolcu, son olarak da Fulham’la ilişkilendirilmişti. İngiliz basınında çıkan haberlerde, Fulham teknik direktörü Martin Jol’ün, 26 yaşındaki futbolcuyu istediği iddia edilmişti.

 

JOL HABERLERİ YALANLADI

Çıkan haberlerle ilgili görüşüne başvurulan Martin Jol ise olan bitenin spekülasyondan ibaret olduğunu söyledi. Hollandalı teknik adam “Forvet oyuncusu bakıyoruz çünkü elimizde pek yok… Burak Yılmaz'ı da tanıyoruz, Türkiye’nin en golcü futbolcusu. Ama çıkan haberler doğru değil. Hepsi spekülasyondan ibaret” diye konuştu.

İngilizler, Fulham’ın Burak Yılmaz ile prensip anlaşmasına vardığını ve oyuncuyla ilgili Guus Hiddink’in de tavsiyesi bulunduğunu iddia etmişti…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor