Markus Merk'e bira şişeli saldırı!

Bundesliga maçlarını canlı yayımlayan Alman SKY TV'de yorumculuk yapan Markus Merk, Schalke-Kaiserslautern maçı için geldiği Schalke Veltins Arena'da saldırıya uğradı.Bundesliga maçlarını canlı yayımlayan Alman SKY TV'de yorumculuk yapan Markus Merk, Scha

Markus Merk'e bira şişeli saldırı!

Bundesliga maçlarını canlı yayımlayan Alman SKY TV'de yorumculuk yapan Markus Merk, Schalke-Kaiserslautern maçı için geldiği Schalke Veltins Arena'da saldırıya uğradı.

Bundesliga maçlarını canlı yayımlayan Alman SKY TV'de yorumculuk yapan Markus Merk, Schalke-Kaiserslautern maçı için geldiği Schalke Veltins Arena'da ıslıklanıp, bira bardakları üzerine fırlatıldı. Schalkeli taraftarlar "şampiyonluğumuzu çalan hakem defol git sahamızdan" sloganları attılar.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig maçlarını yayıncu kuruluşta yorumlayan eski ünlü Alman hakem Markus Merk'e Schalke taraftarlarının kızgınlığı devam ediyor. 10 yıl önce Markus Merk yüzünden şampiyonluğu kaybettiklerini öne süren Schalke taraftarları Veltins Arena'da gördükleri Markus Merk'in üzerine bira bardakları fırlatıp "Şampiyonluğumuzu çalan hakem. Defol git sahamızdan" sloganları attılar.

Bundesliga maçlarını canlı yayımlayan Alman SKY Tv de yorumculuk yapan Markus Merk, Schalke-Kaiserslautern maçı için geldiği Schalke Veltins Arena'da ıslıklanıp bira bardakları üzerine fırlatıldı. Devre arasında yorum yapmak için SKY TV masasının Schalke'nin en ateşli taraftarlarının yer aldığı Güney Trübüne önünde kurulmasından sonra taraftarlar kızgınlıklarını daha fazla belirgin hale getirip hep birlikte "Domuz hakem. Merk sen bir domuzsun " ve "Hırsız hakem" sloganlarıyla gösterdiler. Markus Merk'in 10 yıl önce yönettiği ve 1-1 sona eren Hamburg-Bayern Münih maçında uzatma dakikasında verdiği faul atışında Bayern Münih gol atıp şampiyon olmuştu.

MAÇTAN ÖNCE TOKA
Maçtan önce 2001 yılında Schalke'nin ikinci olup gönüllerin şampiyonu ünvanın aldığı sezondaki antrenörü olan Schalke'nin teknik direktörü Huub Stevens, Markus Merk ile tokalaştığınında belirtildiği Bild am Sonntag haberinde Schalke'li taraftarların Markus Merk'e hınçlarını kustukları vurgulandı.

Schalke'nin konuk ekip Kaiserslautern'e 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada Schalkeli taraftarların bu maçın hakemini de eleştirip tepkilerini göstermesi de dikkat çekti. Maçı yöneten ve maçta iki kırmızı kart ile iki penaltı veren hakem Peter Sippel'in kötü bir yönetim gösterdiğini öne süren taraftarlar hakemin üzerine bira bardakları fırlattılar. Alman medyasının en kötü not olan 6 notunu verdiği Hakem Sippel 27. dakikada Schalke kalecisi Faehrmann'ın Kaiserslauternli Koemaha'ya ceza sahasında faul yaptığı gerekçesiyle penaltıyı işaret etmiş ve kırmızı kart göstermişti. 62. dakikada Jurado'nun Rodnei ile girdiği ikili mücadelede yerde kalmasınada penaltı veren hakem bu kez Schalkeyi sevindiren beraberlik golünün penaltıdan gelmesini sağladı. Kaiserslautern'in Kouemaha ile gelen gol Schalke'nin yenilgisini perçinledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler