Markus: Kesinlikle penaltı değil

Dünyaca ünlü hakem Markus Merk, Bucaspor Fenerbahçe maçında çok tartışılan ve bu kararın ardından maçın kaderini değiştiren penaltı pozisyonuyla ilgili açıklama yaptı.Merk, pozisyonun penaltı olmadığını söyleyerek, "Topa kaymak istiyor ama ayağıyla engell

Markus: Kesinlikle penaltı değil

Dünyaca ünlü hakem Markus Merk, Bucaspor Fenerbahçe maçında çok tartışılan ve bu kararın ardından maçın kaderini değiştiren penaltı pozisyonuyla ilgili açıklama yaptı.

Merk, pozisyonun penaltı olmadığını söyleyerek, "Topa kaymak istiyor ama ayağıyla engellemek istiyor. Benim açımdan bu kasti bir elle oynama değil kesinlikle. Bence doğal olmayan bir vücut pozisyonu da değil.

Çünkü oyuncunun topu bloke etmesi kurallara ayrıkı değil. Burada oyuncu kollarını açarak topa hareketlenmiyor, vücuduyla topu engellemeye çalışıyor. O yüzden bence bu pozisyon kesinlikle penaltı değil. Penaltı kararı yanlış" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor