Marko Marin sürprizi!

Bu sezon Trabzonspor'un Chelsea'den kiraladığı ancak beklenen performansı gösterememesi sonrasında kadro dışı bıraktığı Marko Marin için Rizespor harekete geçti.   Teknik direktör Hikmet Karaman transfer listesi hazırlarken, ilk sırada Marko Marin var. Oc

Marko Marin sürprizi!
Bu sezon Trabzonspor'un Chelsea'den kiraladığı ancak beklenen performansı gösterememesi sonrasında kadro dışı bıraktığı Marko Marin için Rizespor harekete geçti.
 
Teknik direktör Hikmet Karaman transfer listesi hazırlarken, ilk sırada Marko Marin var. Ocak ayında Karadeniz ekibinin kapısından dönen ve hatta Karaman’ın bizzat görüştüğü Marin için kulübü Chelsea’yle önümüzdeki günlerde temasa geçilecek.
 
İngiliz deviyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Marko Marin konusunda Chelsea’nin ciddi bir bonservis talep etmesi beklenmiyor. Öte yandan mukavelesi biten Koray Altınay ile yapılan görüşmeden sonuç çıkmadığı öğrenildi. Koray’ın yüzde 100 zam talebine yönetim olumsuz yanıt verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor