Marko Marin Süper Lig ekibine doğru!

Trabzonspor'un sezon başında Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak beklenen verimi alamadıktan sonra kadro dışı bıraktığı Marko Marin'e Antalyaspor talip oldu. Akdeniz ekibi ayrıca daha önce 1461 Trabzon'da forma giyerek kendini Türkiye'ye ta

Marko Marin Süper Lig ekibine doğru!
Trabzonspor'un sezon başında Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak beklenen verimi alamadıktan sonra kadro dışı bıraktığı Marko Marin'e Antalyaspor talip oldu. Akdeniz ekibi ayrıca daha önce 1461 Trabzon'da forma giyerek kendini Türkiye'ye tanıtan Ofeudu'yu da kadrosuna katmaya uğraşıyor.
 
Bu sezon Trabzonspor'da kiralık forma giyen Marko Marin ile görüşen Antalyaspor yönetimi, transferin gerçekleşmesinde sona yaklaştı. Antalyaspor, 3 yıl önce Rusya'nın Terek Grozniy takımına 3 milyon Euro'ya sattığı İsmail Aissati ile yeniden masaya oturdu. Kırmızı beyazlı kulübün, eski futbolcusuyla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. 
 
3 FUTBOLCU İLE ANLAŞTI
 
Antalyaspor, Samsunspor'dan Chikeluba Ofoedu, Şanlıurfaspor'dan Kubilay Sönmez ile Gaziantespor kalecisi Zydrunas Karcemarskas ile anlaştı. Sezon sonu Raish M'bolhi ile yolları ayırmaya planlayan Antalyaspor yönetimi, Sasso Fornezzi ile Karcemarskas arasında tercih yapacak. Kırmızı beyazlı kulüp yüksek ücretli transfer teklifi gelmesi halinde Karcemarskas ya da Fornezzi'yi başka takıma göndermeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor