Marin ısrarı

Çaykur Rizespor’da transfer komitesi, Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın isteği doğrultusunda kadroyu güçlendirmek için bazı oyuncularla görüşmeleri tamamladı.   Yarın açılacak olan transfer sezonu öncesi orta saha ve savunmada birer oyuncu almak isteyen

Marin ısrarı
Çaykur Rizespor’da transfer komitesi, Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın isteği doğrultusunda kadroyu güçlendirmek için bazı oyuncularla görüşmeleri tamamladı.
 
Yarın açılacak olan transfer sezonu öncesi orta saha ve savunmada birer oyuncu almak isteyen Yeşil-Mavililer transfer görüşmelerini tamamladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın isteği doğrultusunda hareket eden transfer komitesi, takım kadrosunu güçlendirmek için A ve B planı olarak ortaya sunduğu bazı oyuncular ile görüşmelerine nokta koydu. Karadeniz ekibinin gündeminde Battala, Marin ve Medjani gibi isimler bulunuyor.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler