Maradona'ya gün doğdu

Sepp Blatter'in istifa kararı alması sonrasında kulisler hareketlenirken, FIFA başkanlığı için oldukça sürpriz isimler de gündeme geldi. Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin, Blatter'in koltuğuna en güçlü aday konumunda bulunurken, yine Koreli milyarder ve Hyu

Maradona'ya gün doğdu

Sepp Blatter'in istifa kararı alması sonrasında kulisler hareketlenirken, FIFA başkanlığı için oldukça sürpriz isimler de gündeme geldi. Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin, Blatter'in koltuğuna en güçlü aday konumunda bulunurken, yine Koreli milyarder ve Hyundai'nin de sahibi olan Chung Mong-Joon'un başkanlık için ismi geçiyor.

Ajax'a tarihinin en başarılı dönemlerini yaşatan efsane isim Michael van Praag'ın da FIFA başkanlığı için adı geçerken, Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı ve Brezilya efsanesi Arthur Zico'da aday olabileceğinin sinyallerini verdi.

Maradona'ya gün doğdu!

Sepp Blatter'i en çok eleştiren isimlerin başında gelen Diego Armando Maradona'nın da ismi adaylık için geçerken, Venezuella Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro yaptığı açıklamada, ''Maradona, Blatter'in halefi olabilir. Kendisini uzun yıllar eleştirdi. Federasyondakiler Maradona'dan korkuyor ve ona gülüyorlardı' dedi.

FIFA başkanlığı için adı geçen bir diğer isim de Portekiz futbolunun efsane isimlerinden Luis Figo.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor