Manuel'e iki pas attım aptal oldu

Batuhan’ın 3-0 kazanılan Karabükspor maçının devre arasında Fernandes için “İki pas attım aptal oldu” dediği iddia ediliyor. Futbolundan çok eylem ve söylemleriyle ön planda olan genç forvet oyuncusu Kartal Yuvası’na tekrar döndü. Döndü dönmesine ama Kara

Manuel'e iki pas attım aptal oldu

Batuhan’ın 3-0 kazanılan Karabükspor maçının devre arasında Fernandes için “İki pas attım aptal oldu” dediği iddia ediliyor.

 

Futbolundan çok eylem ve söylemleriyle ön planda olan genç forvet oyuncusu Kartal Yuvası’na tekrar döndü. Döndü dönmesine ama Karabük maçındaki esprileri gün yüzüne çıktı. Hem de ne espriler. Aslında şaşırmamak gerek çünkü Batuhanvari... Eskişehir’de ter dökerken Guti’ye “Ne haber lan” diye hitap etmesi hafızalara kazınan genç golcü Karabük maçının devre arasında da Manuel Fernandes’e takılıyor. Soyunma odasına gidişte Batuhan “Fernandes’e iki pas attım aptal oldu. Sen de bana pas atta biz de gol atalım diyeceğim” ifadesini kullandı.

 

Olcay’a takılmalar 

Genç golcünün esprileri sadece Fernandes’le sınırlı değil. Karabük maçının ikinci yarısına çıkarken takım arkadaşlarının omuzlarını çeken Batuhan “Üç tane daha atmalıyız. Ben de atacağım bana pas verin” dedi. Maç öncesinde ise Olcay Şahan’la şakalaşırken “Ben şurada duracağım, oraya orta yap ben kafayı vururum” diye adres gösterdi.

 

Olcay’ın “Ben zaman zaman kaleye şut atarım” sözü üzerine ise “Kazma sen ne anlarsın şuttan. At bana gol olsun” ifadesini kullandı. Siyah-beyazlı oyuncular, Batuhan’ın tarzı bilindiği için esprilerini tebessümle karşıladılar.

 

‘1 ay sonra hazırım’ 

Karabük maçında Manuel Fernandes’in attığı 2 golde de olan Batuhan Karadeniz, LİG TV’ye röportaj verdi. Takım izin yaparken Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışan ve açığını kapatmak için uğraşan genç oyuncu “Onlar çalışırken ben tatil yapıyordum.

 

Her şeyin bir bedeli var. Aslında Kıbrıs’a gidecektim ama daha iyi konstre olmak için burada kaldım. Performansımı arttırmam için daha uyumlu olmam gerek. Şu anda yüzde 60’lardayım. Yüzde yüzlük performansa ancak 1 ay sonra ulaşabilirim.1-2 kilo fazlam var” dedi.

 

‘Krallar bizden çıksın’ 

Manuel Fernandes’e de övgüler yağıran Batuhan “Çok kaliteli bir futbolcu. Taraftar da futbolcular da herkes onu seviyor. Maçta Fernandes’i kendime yakın görüyorum ve pasları ona veriyorum. Herkes onu asistleriyle tanıyordu şimdi gollerini gördü. Bundan sonra da onun asistlerini benim gollerimi görebilir.

 

Ancak ben bu sezon golden çok asist yapmak istiyorum. Hedefim 15 asist ve bunların 12’si Manuel’e. Onu Gol Kralı yapacağım. Umarım hem Gol Kralı hem Asist Kralı bizim takımdan çıkar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler