Manisaspor'u İsaac kurtardı

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında Manisaspor'un konuğu Antalyaspor'du. Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadelede 1-0 Manisaspor üstünlüğü ile bitti. İlk yarısı 0-0 biten ve 79.dakikaya kadar gol sesi çıkmayan maçta tek gol 80'de Isaac Promise'

Manisaspor'u İsaac kurtardı

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında Manisaspor'un konuğu Antalyaspor'du. Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadelede 1-0 Manisaspor üstünlüğü ile bitti. İlk yarısı 0-0 biten ve 79.dakikaya kadar gol sesi çıkmayan maçta tek gol 80'de Isaac Promise'den geldi.

Ligde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak istim üzerine çıkan ekibi Manisaspor kazanarak bu formunu devam ettirdi. Ligde ilk iki haftada aldığı galibiyetlerden sonra son 8 haftada 5 beraberlik 3 yenilgi alan Antalyaspor ise bu sonuçla galibiyet özlemini dindiremedi.

Antalyaspor'da 39'da Ali Zitouni sakatlanan Necati Ateş'in yerine maça dahil oldu. Bu sonucun ardından Manisaspor puanını 18 yaparken, Antalyaspor 9 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor