Manisaspor'dan geri dönüş! Gol yağmuru!

Maça iyi başlayan Mersin İdmanyurdu ilk 45 dakikayı 2-1 önde kapattı. Manisaspor'da 42. dakikada kırmızı kart gören Ali Fırat Okur takımını 10 kişi bıraktı. Mersin İdmanyurdu'nda ise 45. dakikada Raheem Lawal ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takım

Manisaspor'dan geri dönüş! Gol yağmuru!


Maça iyi başlayan Mersin İdmanyurdu ilk 45 dakikayı 2-1 önde kapattı. Manisaspor'da 42. dakikada kırmızı kart gören Ali Fırat Okur takımını 10 kişi bıraktı. Mersin İdmanyurdu'nda ise 45. dakikada Raheem Lawal ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Manisaspor'a galibiyeti getiren goller, 27. dakikada Bekir Yılmaz, 49. dakikada Slavko Perovic ve 52. dakikada Murat Gürbüzerol'dan geldi. Mersin'in golleri ise 10. dakikada penaltıdan Raheem Lawal ve 45. dakikada Anıl Karaer'den geldi.

Bu sonucun ardından puanını 7'ye çıkartan Manisaspor gelecek hafta Orduspor deplasmanına gidecek. Mersin İdmanyurdu ise kendi sahasında Kahramanmaraşspor'la karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler