Manisaspor'da gündem para

SPOR Toto 2'nci Lig'e düştükten sonra,"Bu ligde misafiriz" mesajı veren Manisaspor'da mali sıkıntılar nedeniyle tablo kararıyor. Henüz bütçesi belli olmayan ve umudunu futbolcu satışına bağlayan siyah beyazlılarda Bolu kampı iptal edildi. Yeni sezona Tarı

Manisaspor'da gündem para
SPOR Toto 2'nci Lig'e düştükten sonra,"Bu ligde misafiriz" mesajı veren Manisaspor'da mali sıkıntılar nedeniyle tablo kararıyor.
 
Henüz bütçesi belli olmayan ve umudunu futbolcu satışına bağlayan siyah beyazlılarda Bolu kampı iptal edildi. Yeni sezona Tarık Almış Tesisleri'nde hazırlanılacak. Forma sponsoru Lescon da kulüple anlaşmayı iptal etti.
 
Toplam 50 milyon TL borcu olan Manisaspor'un yalnız eski futbolcusu Makukula'nın bonservis borcu için kulübü Benfica'ya 10 milyon TL ödemesi gerekiyor. Manisaspor, aksi takdirde lige eksi puanla başlayacak. Transferde Altınordu'dan golcü Mertan Caner Öztürk ve Gölbaşıspor'dan stoper Nuri Terliksiz'le 2'şer yıllığına anlaşan ekibin listesinde Altınordu'dan Ozan Sol da var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor