Manisaspor'a soğuk duş!

PTT 1. Lig 29. hafta mücadelesinde Manisaspor ile Tavşanlı Linyitspor karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'ndan oynanan  Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 4-2'lik skor ile Tavşanlı Linyitspor oldu. K

Manisaspor'a soğuk duş!
PTT 1. Lig 29. hafta mücadelesinde Manisaspor ile Tavşanlı Linyitspor karşı karşıya geldi.
 
Manisa 19 Mayıs Stadı'ndan oynanan  Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 4-2'lik skor ile Tavşanlı Linyitspor oldu. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 7. ve 70. dakikalarda Hakan Çevik, 77. dakikada Ömürcan Yıldırımlı ve 85. dakikada Emrah Dağ kaydederken, ev sahibi ekibin sayıları ise 55. dakikada Abdülkaridr Özgen ve 73. dakikada Goran Causic'ten geldi.
 
Alınan bu sonucun ardından Tavşanlı Linyitspor puanını 27'ye yükseltirken, sahasında mağlup olan Manisaspor ise 43 puanda kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Manisaspor, Fethiyespor'a konuk olurken, Tavşanlı Linyitspor ise sahasında Kahramanmaraşspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler