Manisa'nın yeni hocası belli oldu

Manisaspor'da yeni sezonda alacağı ücrette indirim yapması istenen Hikmet Karaman'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Kemal Özdeş getirildi.19 yaş altı milli takım teknik direktörü olan Özdeş için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Me

Manisa'nın yeni hocası belli oldu

Manisaspor'da yeni sezonda alacağı ücrette indirim yapması istenen Hikmet Karaman'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Kemal Özdeş getirildi.

19 yaş altı milli takım teknik direktörü olan Özdeş için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'dan izin aldıklarını açıklayan Başkan Kenan Yaralı, "Kemal Özdeş'le her konuda anlaştık. 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu için TFF'den izin almamız gerekiyordu. Bu sorunu da hallettik.

Şehrimizin çocuğu olan yeni hocamızın Manisaspor'a önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum" diye konuştu.

Muradiyeli olan ve daha önce siyah beyazlı kulüpte Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapan Kemal Özdeş'in yarın Manisa'ya gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Özdeş'in göreve gelmesinin ardından kısa süre önce Hikmet Karaman'la ters düşerek istifa eden Reha Erginer ile Kasım Akgün'ün de geri dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler