Manisa’da Sualtı Hokeyi Heyecanı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun 2015 Yılı Faaliyet Programında yer alan Sualtı Hokeyi 23 Yaş altı Kulüplerarası gençler (Bayan ve Erkek) Türkiye Şampiyonası 26-28 Haziran tarihleri arasında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Ol

Manisa’da Sualtı Hokeyi Heyecanı
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun 2015 Yılı Faaliyet Programında yer alan Sualtı Hokeyi 23 Yaş altı Kulüplerarası gençler (Bayan ve Erkek) Türkiye Şampiyonası 26-28 Haziran tarihleri arasında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılacak. 
Manisa’da ilk defa gerçekleştirilecek olan Sualtı Hokeyi 23 yaş altı kulüplerarası Türkiye Şampiyonasına İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Eskişehir ve Manisa’dan 22’si erkek, 9’u bayan olmak üzere toplam 31 takım ve 371 sporcu katılacak.
Şampiyonayla ilgili açıklamalarda buluna Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Türkiye Sualtı Federasyonu tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi 23 yaş altı Türkiye Şampiyonası 26-28 Haziran tarihlerinde ilimiz Atatürk Olimpik Yüzme Havuz’unda gerçekleştirilecektir. 25 Haziran’da ise teknik toplantısı yapılacak. Manisa İlimizi temsil edecek olan İl Gençlik Spor Kulübümüz aynı zamanda müsabakalara ev sahipliği yapacak. Bizler burada güzel bir ortamın olacağını düşünüyoruz. Manisa’mızın bu anlamda spor turizmine de bir katkı sağlayacağı inancıyla sualtı federasyonu başkanımızın bizlere destekleriyle ve buradaki İl temsilcimizin ve sualtı sporlarıyla ilgilenen arkadaşlarımızın, camiamızın işbirliğiyle bu tip faaliyetleri bizler Manisa ilimizde gerçekleştiriyoruz. Çünkü Atatürk Spor kompleksinde çok güzel bir tesisimiz var ve bu tesisimizde, buradaki faaliyetleri, etkinlikleri yaparak insanların Manisa’yı tanımasını, bu tarz etkinliklerle Manisa tarihi tanımasını ve Manisa halkıyla bütünleşmesini sağlayacağız inşallah. Biz burada aynı zamanda 23 yaş altı milli takım seçmelerini de yapacağız. Bu sayede de Manisa’daki spora da bir katkıda bulunacağız. Buraya seyircilerimiz gelip bu sporun nasıl yapıldığını nasıl gerçekleştiğini görmüş olacaklar bu anlamda da su altı hokeyini hem de su sporlarıyla ilgili takımlarımızı gerçekleştireceğiz. Buradan da tüm sporseverleri şampiyona maçlarına davet ediyoruz. Müsabakaya katılacak olan tüm takımlarımıza başarılar dilerim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor