Manisa kendi evinde yıkıldı

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Manisaspor ile Tekden Denizlispor karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'ndan oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Serkan Tokat'ın düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-1'lik skor ile konuk e

Manisa kendi evinde yıkıldı
PTT 1. Lig'in 31. haftasında Manisaspor ile Tekden Denizlispor karşı karşıya geldi.
 
Manisa 19 Mayıs Stadı'ndan oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Serkan Tokat'ın düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-1'lik skor ile konuk ekip Tekden Denizlispor oldu. Ev sahibi Manisaspor'un golü 51. dakikada Abdülkadir Özgen'den gelirken, Tekden Denizlispor'un galibiyet sayıları ise 14. dakikada Ilian Yordanov ve 30. dakikada Petr Janda'dan geldi.
 
Alınan bu sonucun ardından Manisaspor 46 puanda kalırken, zorlu deplasmanda 3 puan ile dönen Tekden Denizlispor ise puanını 34'e yükselti. Ligde önümüzdeki hafta Tekden Denizlispor sahasında Kahramanmaraşspor'u ağırlarken, Manisaspor ise Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor