Manisa bilet fiyatları ile oynuyor!

Sezon başında Manisaspor”un bilet konusunda yaptığı açıklamada Üç İstanbul takımı hariç bilet fiyatlarını 3 TL olarak belirlemesine ve resmi internet sitesinden bunu yayınlamasına rağmen Manisa yönetimi bilet fiyatlarını 40 TL’ye çıkardı. 3 İstanbul takım

Manisa bilet fiyatları ile oynuyor!

Sezon başında Manisaspor”un bilet konusunda yaptığı açıklamada Üç İstanbul takımı hariç bilet fiyatlarını 3 TL olarak belirlemesine ve resmi internet sitesinden bunu yayınlamasına rağmen Manisa yönetimi bilet fiyatlarını 40 TL’ye çıkardı.

 

3 İstanbul takımı dışında oynanacak olan maçlar için 3 TL bilet fiyatı belirlenmesine rağmen Manisa yönetimi Pazartesi günü oynanacak olan Trabzonspor maçı için bilet fiyatlarını yükseltti.

 

Manisaspor yönetimi Trabzonspor taraftarı maça gelmesin diye sezon başı açıkladığı bilet fiyatlarını uygulamazken bu durum maça gidecek olan Trabzonspor taraftarlarını öfkelendirdi.

 

İŞTE MANİSASPOR SİTESİNDE BİLET FİYATLARI

 

Manisasporumuzun 21 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’de, 19 Mayıs Stadyumu’nda Trabzonspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 22. hafta karşılaşmasının biletleri 16 Şubat Çarşamba  günü saat 11:00’den itibaren Manisaspor Store Çarşı Şubesi’nde, Biletix internet sitesinde ve Biletix Çağrı Merkezi’nde satışa çıktı. Biletlerin satışı maç günü stat gişelerinde devam edecek.

                                

Maçın bilet fiyatları şöyle:

 

VIP A TRIBUN

100,00 TL

VIP B TRIBUN

90,00 TL

VIP C TRIBUN

80,00 TL

VIP D TRIBUN

70,00 TL

KAPALI ÜST TRİBÜN

60,00 TL

KAPALI A-C TRIBUN

50,00 TL

AÇIK TRIBUN

40,00 TL

SPIL KALE ARKASI

40,00 TL

RAKIP TAKIM ( GEDİZ KALE ARKASI )

40,00 TL

 

 

İŞTE MANİSASPOR YÖNETİMİNİNİ SEZON BAŞINDA RESMİ SİTELERİNDEN AÇIKLADIĞI BİLET FİYALARI

2010-2011 sezonu bilet fiyatları belirlendi.
 

Manisasporumuzun Biletix ile yaptığı anlaşmasının ardından 2010-2011 sezonu bilet satış sistemi ve bilet fiyatları da belirlendi.  Taraftarlarımız karşılaşma biletlerini 19 Mayıs Stadyumu BİLETİX gişelerinden, www.biletix.com internet sitesinden ( Online Satış ), telefon bazlı satışlardan temin edebilecek.
 

Sezon boyunca oynanacak maçlara ait bilet fiyatları, sezon başında açıklanacak ve bir daha değiştirilmeyecektir.
Maç günü eğer bilet tükenmediyse stadyum satış gişesinden bilet satılacaktır. Saat: 10:00'dan itibaren karşılaşmanın devre arasına kadar satış devam edecektir.

 

2010-2011 sezonunda BJK, FB ve GS ile oynanacak maçlarla ilgili fiyatlar minimum 40 TL'den başlayacak olup maçlardan önce açıklanacaktır. 

Manisaspor 2010-2011 sezonu bilet fiyatları ise şöyle:

2010 - 2011 Sezonu Bilet Fiyatları

Tribün

BJK, FB ve GS Maçları Dışındaki Müsabakalar

VIP - A

70 TL

VIP - B

50 TL

VIP - C

40 TL

VIP - D

30 TL

KAPALI ÜST

20 TL

KAPALI ALT B

15 TL

KAPALI ALT A - C

10 TL

AÇIK

5 TL

SPİL KALE ARKASI

3 TL

          
Manisaspor Kulübü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor