Mandıralı'yı sıkıntı sardı

Takımdaki eksiklerin çokluğu, Hami Mandıralı'nın elini kolunu bağladı. Genç çalıştırıcı, ülkesinden geç gelmesine ve hazır olmamasına rağmen ilk 45 dakikada Henrique'ye görev verecek. Hami Mandıralı, yarınki Elazığspor maçı öncesi deyim yerindeyse kara ka

Mandıralı'yı sıkıntı sardı
Takımdaki eksiklerin çokluğu, Hami Mandıralı'nın elini kolunu bağladı. Genç çalıştırıcı, ülkesinden geç gelmesine ve hazır olmamasına rağmen ilk 45 dakikada Henrique'ye görev verecek.
 
Hami Mandıralı, yarınki Elazığspor maçı öncesi deyim yerindeyse kara kara düşünüyor. Bunun nedeni, takımdaki eksiklerin çokluğu. Mandıralı, hafta başında Malouda ve Henrique’nin dönecek olması nedeniyle rahat bir nefes almıştı. Ancak Malouda’nın eşinin rahatsızlanması sonrası Fransa’ya gitmesi, Henrique’nin ise izin süresinin bitmesine rağmen Brezilya’dan geç dönmesi, tüm planları alt üst etti.
 
Kasımpaşa karşısında kaçırdığı gollerle çıldırtan Janko da hasta olduğu için son iki idmana katılmadı. Olcan ise cezalı. Tablo bu olunca, Hami hoca nasıl bir kadro kuracağı konusunda bir türlü karar veremiyor. Emre Güral henüz tam hazır olmadığı için genç çalıştırıcı farklı alternatifler üzerinde duruyor. Hami Mandıralı, geç gelmesine rağmen Henrique’yle maça başlayıp, en az 45 dakika Sambacı’yı sahada tutmayı düşünüyor. İlk yarının skoruna ve 25 yaşındaki forvetin fiziki durumuna göre ikinci devrede Şahin Aygüneş forma giyebilir. Elazığ maçında Özer ve Bourceanu’nun da 11’e dönmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor