Mandıralı'yı heyecan sardı

 Spor Toto Süper Lig'de, Trabzonspor'un başında ilk büyük maçına Fenerbahçe ile oynanacak olan maçla birlikte çıkacak olan teknik sorumlu Hami Mandıralı'yı büyük bir heyecan sardı. Futbolculuk döneminde bir çok kez sarı-lacivertli takımın filelerini haval

Mandıralı'yı heyecan sardı
 Spor Toto Süper Lig'de, Trabzonspor'un başında ilk büyük maçına Fenerbahçe ile oynanacak olan maçla birlikte çıkacak olan teknik sorumlu Hami Mandıralı'yı büyük bir heyecan sardı. Futbolculuk döneminde bir çok kez sarı-lacivertli takımın filelerini havalandırmayı başaran genç teknik adam bu kez teknik sorumlu olarak gol sevinci yaşamak istiyor. 
 
Futbolculuk yaşantısında iki sezon hariç tamamını Trabzonspor'da geçiren Hami Mandıralı, teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasından sonra takımın başına geçerken, 10 Mart Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak olan karşılaşması ise 46 yaşındaki teknik adamın, ilk büyük maçı olacak. Futbolculuk döneminde, bitirici vuruşları ve mesafe tanımaksızın çektiği sert şutlarıyla tanındı ve döneminin en iyi forvetlerinden biri oldu. Çok uzaklardan attığı birçok frikik golü unutulmazlar arasına girdi. Her zaman ligin en önemli oyunculardan biri olan Hami başarılı kariyerine Türkiye Ligi şampiyonluğu ekleyemediyse de Trabzonspor'un efsane futbolcuları arasına girmeyi başardı.
 
Trabzonspor'da, futbolculuk yıllarındaki başarılı günlerini teknik adam olarak da yaşamak isteyen Hami Mandıralı, bu yolda Fenerbahçe ile oynanacak olan maçta önemli bir sınav verecek. Bordo-mavili takımda futbol oynadığı dönemde bir çok büyük maça çıkan ve başaralı performanslarıyla anılan Mandıralı, Trabzonspor'un başında teknik sorumlu olarak ilk büyük maçına çıkacak. Futbolculuk yılarında sarı-lacivertli takıma karşı attığı gollerle bir çok sevinç yaşayan Hami, bu kez aynı sevinci teknik adam olarak yaşamak istiyor. Trabzonspor'un teknik sorumlusu Hami Mandıralı futbolculuk yıllarında Fenerbahçe'nin kalesini lig maçlarında 9 kez havalandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler