Mandıralı'ya tebrik geldi!

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Trabzonspor'un, Hami Mandıralı yönetiminde başarı grafiğini her geçen gün artıracağına inandıklarını belirtti. Cirav, Trabzonspor'un teknik sorumluluğunu üstlenen Hami Mandıralı'ya tebrik ve teşek

Mandıralı'ya tebrik geldi!
Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Trabzonspor'un, Hami Mandıralı yönetiminde başarı grafiğini her geçen gün artıracağına inandıklarını belirtti.
 
Cirav, Trabzonspor'un teknik sorumluluğunu üstlenen Hami Mandıralı'ya tebrik ve teşekkür yazısı gönderdi.
 
Cirav, yazısında şunları kaydetti:
 
"Gururumuz, iftihar vesilemiz Trabzonspor'a futbolcu olarak en üst düzeyde ve en kaliteli hizmeti verdikten sonra 2013-2014 sezonun ikinci yarısının başlarında teknik sorumluluğu yüklenmeniz ve sonrasındaki başarı grafiği için teşekkür ve tebrik ediyorum. Her Trabzonlu ve onu sevenler için bir kimlik niteliğinde olan Trabzonspor'un, sizinle birlikte yakaladığı ivmeyi önümüzdeki süreçte de artırarak sürdüreceğine inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor