Mandıralı'nın taraftardan isteği var

"Mevcut yapıdaki herkes Trabzonspor'u dert eden insanlar. Tek düşüncemiz Trabzonspor'un başarısı ve çıkarları. Kısa sürede önemli mesafe aldık. Devamı için taraftardan tek isteğimiz bize inanıp destek vermeleri"Trabzonspor’da yeni sezon öncesinde yaşanan

Mandıralı'nın taraftardan isteği var

"Mevcut yapıdaki herkes Trabzonspor'u dert eden insanlar. Tek düşüncemiz Trabzonspor'un başarısı ve çıkarları. Kısa sürede önemli mesafe aldık. Devamı için taraftardan tek isteğimiz bize inanıp destek vermeleri"

Trabzonspor’da yeni sezon öncesinde yaşanan hareketlilik paralelinde camianın efsane ismi Hami Mandıralı da teknik heyete katılmış, bu hamle özellikle taraftarlar arasında büyük memnuniyetle karşılanmıştı. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın sağ kolu olan Hami Mandıralı’nın bundan sonraki sürece dair Bordo-Mavili taraftarlardan bir isteği var... Karadeniz ekibinde yeni yapılanmada göreve gelen herkesin Trabzonspor’u ve onun başarısını dert ettiğini söyleyen Hami Mandıralı, Trabzonspor’a gönül verenlere düşen görevi de açıkladı. Kısa süre içinde yönetim ve teknik heyetin atmosferi ciddi ölçüde değiştirdiğini söyleyen Mandıralı, “Hepimiz Trabzonspor’un başarısı ve çıkarlarını düşünerek hareket ediyor. Çok samimi bir şekilde söyleyebilirim ki, hepimiz Trabzonspor’u dert eden insanlarız ve 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Fazla vaktimiz yoktu ve çok yoğunduk ama gözle görülür bir canlanma sağlandığı ortada. İyi niyet tabloya da yansıyor. Bunun daha da artarak süreceğine inanıyoruz” dedi.

‘Yenilebiliriz ama...’

Bordo-Mavili taraftarlara da seslenmeyi ihmal etmeyen Hami Mandıralı şunları söyledi: Bizlere güvensinler. Potansiyeli olan kadroyu daha üst seviyelere çekmek için çalışıyoruz. Yönetimimiz aramıza çok kaliteli futbolcular kattı. Eğer yabancı açısından bir sıkıntımız olmasaydı daha fazla transfer de gerçekleştirebilirdi şüphesiz. Şimdi taraftarımızdan beklentimiz bizlere desteği esirgememeleri. Yeri gelecek puan da kaybedeceğiz ama asla sahada teslim olan bir Trabzonspor görmeyecekler. O puan kayıplarının olduğu dönemlerde de futbolcularımıza verecekleri destek bizleri yarışa bağlayacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler