Mandıralı'nın gözü onların üzerinde

Trabzonspor, sahasında mağlup ettiği Gaziantepspor maçı sonrası savunma bölgesinden yaşadığı sıkıntı ön plana çıktı.Mustafa Yumlu'nun cezala duruma düşmesi, Bosingwa'nın sakatlığının sürmesi üzerine teknik sorumlu Hami Mandırıla bu bölgede yeni arayışlara

Mandıralı'nın gözü onların üzerinde

Trabzonspor, sahasında mağlup ettiği Gaziantepspor maçı sonrası savunma bölgesinden yaşadığı sıkıntı ön plana çıktı.

Mustafa Yumlu'nun cezala duruma düşmesi, Bosingwa'nın sakatlığının sürmesi üzerine teknik sorumlu Hami Mandırıla bu bölgede yeni arayışlara girdi. Gaziantepspor maçında Mustafa Yumlu ve Bosingwa'yı savunmada yan yana oynatan Hami Mandıralı, cezalı Mustafa Yumlu'nun ve sakatlığı devam eden Bosingwa'nın bu kez yan yana oynamayacak olmaları ihtimali üzerine savunmada farklı arayışlara girdi.

Bazı bölgelerde değişikliğe gidebileceğinin sinyalini veren Mandıralı, geçtiğimiz hafta savunmanın sağından görev verdiği ancak performansından memnun olmadığı Caner Osmanpaşa'yı bu kez Aykut Demir ile birlikte savunma göbeğinde oynatması bekleniyor.

Sakatlığından iyileşme yönünde olumlu raporlar gelen ve Burasspor maçına yetiştirilmeye çalışılan Özer Hurmacı'nın oynaması halinde, son haftaların başaralı ismi Zeki Yavru'yu sağ kanata çekmeyi planlayan Hami Mandıralı, Özer Hurmacı'nın dönmemesi halinde savunmanın göbeğinde düşündüğü diğer isim ise Mustafa Akbaş.

Mandıralı'nın, Portekizli oyuncu Bosingwa'nın oynama ihtimalinin düşük olması nedeniyle Caner Osmanpaşa ve Mustafa Akbaş'tan birini Aykut Demir ile yan yana oynatması bekleniyor. Hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda iki oyuncunun durumuna bakarak bir karar vermesi beklenen Hami Mandıralı, gözünü Caner ve Mustafa'ya çevirdi.

Uzun süren sakatlığın ardından Trabzon'a gelerek çalışmalara başlayan Sol Bamba'nın maç eksiği bulunmasına rağmen durumunun iyi olması bu bölge için bir alternatif olarak duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor