Mandıralı'dan son uyarı!

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Medical Park Antalyaspor maçı öncesi oyuncularına son uyarılarını yaptı. Artık, sözün bittiği yerde olduklarını oyuncularına aktaran Mandıralı, "Sevinciyle, hüznüyle artık bir sezonu geride bırakacağımız bir ha

Mandıralı'dan son uyarı!
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Medical Park Antalyaspor maçı öncesi oyuncularına son uyarılarını yaptı.
 
Artık, sözün bittiği yerde olduklarını oyuncularına aktaran Mandıralı, "Sevinciyle, hüznüyle artık bir sezonu geride bırakacağımız bir haftaya geldik. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Trabzonspor'u Avrupa'ya taşıma adına önemli bir sınav vereceğiz. Rakibimizin ligden düşmesi, onların bu maça asılmayacakları veya önemsemeyecekleri anlamı hiç taşımaz. Böyle bir şeyi aklınızdan geçirmeyin. Onlar da gider ayak takımlarını en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp, istediğimiz o 3 puanı almak için mücadele etmeliyiz. Biz maçımızı alalım ondan sonra nerede ve nasıl olduğumuza hep birlikte bakarız" diyerek oyuncularına zorlu maçın önemini anlatmaya çalıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler