Mandıralı'dan Malouda'ya mesaj!

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandırlaı alınan 3-0 lık Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Malouda'ya da mesaj gönderen Mandıralı şöyle konuştu;Oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Önemli bir maçı net bir skorla geçtik. Bugün saha

Mandıralı'dan Malouda'ya mesaj!

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandırlaı alınan 3-0 lık Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Malouda'ya da mesaj gönderen Mandıralı şöyle konuştu;

Oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Önemli bir maçı net bir skorla geçtik. Bugün sahada futbolun gerektirdiği herşeyi yapmaya başardık. İyi şeyler yapmaya çalışan bir takımdık. Pozisyonlara girip atamıyorduk bunu başardık. Trabzonspor böyle oynamalı hatta daha iyisini yapmalı. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

MANDIRALI'NIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonspor'un tek hedefi başarılı olmaktır. Şimdi iki tane deplasmana çıkacağız. Rakiplerimizi ve güçlerini biliyoruz. Ancak kendimizi de biliyoruz. Biz kazanabileceğimizi biliyoruz.

Kadro dışı oyuncu bırakmadık . Disiplin cezası verdiğimiz isimler oldu. Bu isimler kendilerini affettirmeleri gerekiyor. Malouda'nın ne zaman geleceğini bilemiyoruz. O müthiş bir isim ancak kendini göstermeli. Bakıyorsunuz Bosingwa'da bir marka ancak  oynadığı futbolla herşeyini ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor