Mandıralı'dan hakemlere sitem

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı, hakem hataları nedeniyle ligde önemli puan kayıpları yaşayarak canlarının yandığını söyledi.Mandıralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada,

Mandıralı'dan hakemlere sitem

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı, hakem hataları nedeniyle ligde önemli puan kayıpları yaşayarak canlarının yandığını söyledi.

Mandıralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, görevde bulundukları süre içerisinde sadece Fenerbahçe maçında hükmen olmak üzere tek yenilgi aldıklarını, hiçbir takıma ezilmeden futbolu dik oynamaya çalıştıklarını belirtti.

Deplasmanda berabere kaldıkları Kardemir Karabükspor ve Elazığspor maçlarında lehlerine net pozisyonlarda penaltı kararlarının verilmediğini savunan Mandıralı, "Eskişehirspor maçında ise 2 penaltı golüyle 2 puan kaybettik. Bu kadar rahat art arda 2 penaltı kararı futbol hayatımda görmedim. Sahada oyuncu arkadaşlarımız her şeyi yapıyor ama bazı faktörler bizi etkiliyor. Ligde 4. sıraya kadar yükseldik ancak bunlar olmazsa daha farklı yerlerde olabilirdik" dedi.

Sahadaki emeklerinin, oynadıkları futbolun karşılığını almak istediklerini ifade eden Mandıralı, "Yan faktörler sonucu etkilemesin istiyoruz ancak hakem hataları nedeniyle canımız yanıyor, acı çekiyoruz. Biz altıncı hakem konusunda serzenişte bulunurken 'biraz daha sorumluluk almaları lazım' dedik. Evet bize karşı alıyorlar ama rakibe karşı almıyorlar. Adaleti sadece kendimiz için değil, herkes için istiyoruz. Karar verilirken hakemler renkleri karıştırıyorlar, duygusal davranıyorlar. Bu bizi üzüyor" diye konuştu.

- "Bu takım Avrupa kupalarına katılmalıdır"

Trabzonspor'un Avrupa kupasına katılma hedefi olduğunu ve bu hedeflerini gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini vurgulayan Mandıralı, şunları kaydetti:

"Her şeye rağmen bunu futbolcu arkadaşlarımızla gerçekleştirmeye çalışacağız. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz, daha fazla çalışacağız. Tüm olumsuzluklara rağmen bu takım Avrupa kupalarına katılmalıdır. Önümüzde kalan maçlarda Trabzonspor'a yakışan oyunu oynamaya devam edeceğiz. Ligde bulunduğumuz yeri korumak zorundayız. Kalan maçları en iyi şekilde tamamlayıp sezon sonunda Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor