Mandıralı Trabzonspor'a kırgın mı?

Trabzonspor'da öze dönüş denilerek sahip çıkılan ancak bir anda koltuğundan edilen Hami Mandıralı Trabzonspor'a kırgın olmadığını söyledi.Mustafa Akçay'dan sonra göreve gelen ve takımı Avrupa kupalarına taşıma başarısı gösteren Hami Mandıralı bordo mavili

Mandıralı Trabzonspor'a kırgın mı?

Trabzonspor'da öze dönüş denilerek sahip çıkılan ancak bir anda koltuğundan edilen Hami Mandıralı Trabzonspor'a kırgın olmadığını söyledi.

Mustafa Akçay'dan sonra göreve gelen ve takımı Avrupa kupalarına taşıma başarısı gösteren Hami Mandıralı bordo mavili takımın başarılı olmasını istediğini belirtti.

Genç teknik adam, "Takımımızın başarısızlığı, içinde yokuz diye bizi mutlu etmez. Tam tersine üzer. Bizden kim yardım isterse koşarız. Takım içerisinde köklü değişiklikler yaptık. Herkes bunları takdir etti. Vahid hoca da aynı yolda. Takıma sahip çıkalım" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler