Mandıralı: Takım olmak budur

Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı Kayserispor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunduMandıralı şöyle konuştu;Bugün oynadığımız  iki maçtan sona kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Müthiş futbol oynadık iki maçta ancak sonuca ulaşamadık. So

Mandıralı: Takım olmak budur

Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı Kayserispor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Mandıralı şöyle konuştu;

Bugün oynadığımız  iki maçtan sona kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Müthiş futbol oynadık iki maçta ancak sonuca ulaşamadık. Sonunda aldık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Zor maç oldu. İki takımın da acil puana ihtiyacı var. İlk yarı onların üstünlüğü işle geçti. Ancak ikinci yarı değişikliklerle Trabzonspor ağırlığını ortaya koydu.

Juventus maçından sonra yendiğiniz maçtan sonra tebrik ederler ben o zamanda tebrik etmiştim. Biz dik oynadık savaşmadan maç kazanamazsınız. Oyuncularımızı kutluyorum. Geri dönüş zordur ancak Trabzonspor büyük takımdır.
Devre arasında takım olmak nasıl olunur bunu gösterdik konuştuk ve ikinci yarıda ortaya koyduk. Böyle futbolun ardından sonuçta gelince tadından yenmiyor.
Juventus maçı için ümit var tabiki. İtalya lideri , çok önemli oyuncuları var ama ümidimiz var oynanmadan belli olmaz. Umarım bir zafer daha yaşar ve tur atlarız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor