Mandıralı: Savaşarak kaybedelim

Juventus'la yarın akşam sahasında "tamam veya devam" maçına çıkacak olan Trabzonspor'un teknik sorumlusu Hami Mandıralı, oyuncularına, "Kaybedeceksek de savaşarak kaybedelim" dedi.Rakibin etkili silahlarına karşı özel önlemler alacak olan Hami Mandıralı'n

Mandıralı: Savaşarak kaybedelim

Juventus'la yarın akşam sahasında "tamam veya devam" maçına çıkacak olan Trabzonspor'un teknik sorumlusu Hami Mandıralı, oyuncularına, "Kaybedeceksek de savaşarak kaybedelim" dedi.

Rakibin etkili silahlarına karşı özel önlemler alacak olan Hami Mandıralı'nın özellikle orta sahada prese dayalı ofansif bir oyun anlayışını sahaya yansıtacağı belirtildi. Orta saha oyuncularından çok koşmalarını isteyen Mandıralı’nın Bourceanu, Colman ve Özer ile Malouda arasında ise kimi oynatacağı konusunda kararsız kaldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor