Mandıralı oyuncularından ne istedi?

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, tüm futbolculardan fedakarlık istedi, "Bu önemli süreci en az hasarla atlatıp Trabzonspor'un sezon sonunda Avrupa kupalarında mücadele etmesini sağlamalıyız" dedi.Trabzonspor'da son dönemde sahada oynanan futbo

Mandıralı oyuncularından ne istedi?

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, tüm futbolculardan fedakarlık istedi, "Bu önemli süreci en az hasarla atlatıp Trabzonspor'un sezon sonunda Avrupa kupalarında mücadele etmesini sağlamalıyız" dedi.

Trabzonspor'da son dönemde sahada oynanan futboldan çok Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ve kulübün ekonomik durumunun konuşulması teknik sorumlu Hami Mandıralı'yı rahatsız etti. Tüm futbolculardan bu önemli ve kritik süreçte gereken fedakarlığı göstermelerini isteyen Mandıralı, "Bu şehrin en önemli moral kaynağı futbol. Zaman zaman tabi ki sıkıntılar olacaktır. Her kulüpte böyle sıkıntılar yaşanır. Önemli olan bu süreçleri en az hasarla atlatmaktır. Biz de bu önemli süreci en az hasarla atlatıp Trabzonspor'un sezon sonunda Avrupa kupalarında mücadele etmesini sağlamalıyız" diyerek uyarılarda bulundu. Bordo mavili yöneticiler de Mart ayı ödemelerinde sorun yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor