Mandıralı onlarla vuracak!

Hami Mandıralı, pazartesi günü Avni Aker'de oynanacak olan Gençlerbirliği mücadelesinde ofansif bir kadroyla çıkacak. Colman ve Zokora'nın önünde Yusuf-Olcan-Özer- Emre dörtlüsüyle gol arayacak.Oynadığı son beş resmi maçın dördünde ağları havalandıramayan

Mandıralı onlarla vuracak!

Hami Mandıralı, pazartesi günü Avni Aker'de oynanacak olan Gençlerbirliği mücadelesinde ofansif bir kadroyla çıkacak. Colman ve Zokora'nın önünde Yusuf-Olcan-Özer- Emre dörtlüsüyle gol arayacak.

Oynadığı son beş resmi maçın dördünde ağları havalandıramayan Trabzonspor’da Hami Mandıralı, Gençlerbirliği karşısında oldukça ofansif bir kadroyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Hafta boyunca forvetlerle ve hücum oyuncularıyla özel olarak ilgilenecek olan Mandıralı, zorlu karşılaşmanın kadrosunu yavaş yavaş belirlemeye başladı. Hafta boyunca antrenmanlarda olağanüstü bir durum yaşanmaması halinde Mandıralı, sahaya Olcan, Yusuf, Özer ve Emre’li bir kadroyla çıkacak.

Ofansif yönü güçlü olan bu dörtlüyle maça hızlı başlayıp, bir an önce gol bulmaya çalışacak. Gençlerbirliği karşısında risk alarak oynayacak olan Hami Mandıralı, orta sahada Gustavo Colman ve Didier Zokora ikilisiyle savunmayı destekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor