Mandıralı kasayı doldurttu!

Trabzonspor'un teknik sorumluluğuna geldikten sonra takımda gözle görülür bir ilerleme kaydeden Hami Mandıralı'nın kazancı deyim yerindeyse çerez parası... Sezon başında kulüple aylık 30 bin liraya anlaşan, teknik sorumluluğa getirildikten sonra aynı ücre

Mandıralı kasayı doldurttu!
Trabzonspor'un teknik sorumluluğuna geldikten sonra takımda gözle görülür bir ilerleme kaydeden Hami Mandıralı'nın kazancı deyim yerindeyse çerez parası...
 
Sezon başında kulüple aylık 30 bin liraya anlaşan, teknik sorumluluğa getirildikten sonra aynı ücretle devam eden genç hoca, kulübe ise maddi anlamda da çok şey kazandırdı.
 
Trabzonspor, Mandıralı ile 10 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 hükmen yenilgi aldı. 17 puan toplayan Fırtına'nın kasasına 6 milyon TL girdi. TFF, galibiyetlere 920 bin, beraberliklere ise 460 bin TL ödüyor. Böylece Hami Mandıralı, aylığının 200 katını kazandırdı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor