Mandıralı ilk kez!

Avrupa Kupalarına katılma yolunda Galatasaray'a karşı sahasında kritik bir sınav verecek olan Trabzonspor, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde bu sezon ilk derbisini kazanmak istiyor.Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında sahasında, Galatasaray'ı k

Mandıralı ilk kez!

Avrupa Kupalarına katılma yolunda Galatasaray'a karşı sahasında kritik bir sınav verecek olan Trabzonspor, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde bu sezon ilk derbisini kazanmak istiyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında sahasında, Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor, rakibiyle bir sezona bedel bir müsabaka oynayacak. Üç büyüklere karşı galibiyet hasreti çeken Karadeniz ekibi, 750 günlük özlemi de bitirmeyi hedefliyor. İki takım açısından da büyük bir öneme sahip olan müsabaka Trabzonspor'un, Avrupa Kupalarına katılması yolunda belirleyici olacak.

Sivasspor ile aynı puana sahip olan Karadeniz ekibini 47 puanlı Kasımpaşaspor ve Karabükspor takip ediyor. Mutlak galibiyet parolasıyla sarı-kırmızılı takım ile oynayacakları müsabakaya hazırlanan bordo-mavililer, üç büyüklere karşı olan galibiyet özlemini ise teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde bitirmek istiyor. Gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merakla beklenen Mandıralı için Galatasaray maçı da büyük bir önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler