Mandıralı: Görevden kaçmam!

Mustafa akçay'ın görevinden ayrılmasının ardından bordo mavili takımı çalıştırma görevini üstlenen Hami Mandıralı,  ilk açıklamasını yaptı,  "Trabzonspor için hizmete hazırım" dedi.Trabzonspor'da yönetim ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılan teknik

Mandıralı: Görevden kaçmam!

Mustafa akçay'ın görevinden ayrılmasının ardından bordo mavili takımı çalıştırma görevini üstlenen Hami Mandıralı,  ilk açıklamasını yaptı,  "Trabzonspor için hizmete hazırım" dedi.

Trabzonspor'da yönetim ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılan teknik direktör Mustafa Akçay'ın ardından yeni teknik direktör gelene kadar takımı hazırlaması istenen yardımcı antrenör Hami Mandıralı açıklamalarda bulundu. Hami Mandıralı, şunları söyledi:

Görevden kaçmayacağını vurgulayan Mandıralı şöyle konuştu:

"Biz görev adamıyız. Görevden kaçmam. Kal derler, kalırız, git derler, gideriz, Trabzonspor böyle bir sevda. Bizim için sorun yok. Gerisini çok konuşmak istemiyorum. Yarın ne olur, hep beraber göreceğiz. Aksine yorum yapmak bize yakışmaz. Biz Trabzonsporluyuz, görev verirseler çalışırız, vermezseler dışarıdan destek veririz. Şu anda çalışıyoruz. Görevimizin başındayız. Yardımcı atrenörlerle birlikte devam ediyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor