Mandıralı: Gerekeni yapacağız

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, yarın akşam sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanarak Avrupa kupalarına katılma şanslarını artırmak istediklerini söyledi.Gençlerbirliği’ni mağlup ederek Avrupa kupalarına katılma şansını artırm

Mandıralı: Gerekeni yapacağız

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, yarın akşam sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanarak Avrupa kupalarına katılma şanslarını artırmak istediklerini söyledi.

Gençlerbirliği’ni mağlup ederek Avrupa kupalarına katılma şansını artırmayı amaçladıklarını belirten Hami Mandıralı, zorlu maçla ilgili olarak şöylesdedi:

"Gençlerbirliği alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bir takım. Bizim de kendi hedeflerimiz var. Bu noktada zevkli bir maç olacak. Ancak bu maçı kazanarak Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. 90 dakika sonunda gülen taraf olmak için sahada gereken mücadeleyi sergileyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor