Mandıralı Fenerbahçe'yi bekliyor

Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından bordo-mavili takımın yeni hocası olan Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, 10 Mart Pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacakları Fenerbahçe maçına kilitlendi.Trabzonspor

Mandıralı Fenerbahçe'yi bekliyor

Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından bordo-mavili takımın yeni hocası olan Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, 10 Mart Pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacakları Fenerbahçe maçına kilitlendi.

Trabzonspor tarihini iyi bilen, Fenerbahçe ile birçok maça çıkan ve attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerin başında gelen Mandıralı, bu kez teknik adam olarak sarı-lacivertli takıma karşı mücadele verecek.

46 yaşındaki teknik adam, camia için ayrı bir yeri olan Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyor. Bu maç öncesi genç teknik adamı en çok etkileyen gelişmelerin başında ise Trabzonspor'un, son yıllarda Avni Aker'de Fenerbahçe karşısında üstünlük sağlayamaması.

Bordo-mavili takımın bu fobisiyle ilgili olarak kurmaylarıyla birlikte durum değerlendirmesi yapan Mandıralı, bordo-mavili takımın bu kaderini değiştirmede kararlı.Ezeli rakipleri Fenerbahçe ile yatıp kalkan Hami Mandıralı, bu maçın kazanılması halinde nelerin kazanılacağını çok iyi bilen isimlerin başında geliyor. Takımdaki geleceği hakkında camiaya mesaj vermesi beklenen genç teknik adamın, bu maç öncesi sahada uygulayacağı çeşitli stratejiler için planlamalar yapıyor.

Özellikle sarı-lacivertli takım karşısına daha diri bir takım çıkarmayı hedefleyen Hami, kalabalık bir orta saha ile ezeli rakibi karşısına çıkmayı hedefliyor. Bu manada Kayserispor maçında oyundan aldığı, Torku Konyaspor maçında ise kadroya almadağı Colman'a hazır ol mesajı veren Mandıralı, Fenerbahçe'nin önemli isimlerini orta sahada presle durdurmanın planlarını yaparken, pas trafiğini sağlayacak oyuncusuyla sürekli bir araya gelerek zorlu karşılaşmaya hazırlamaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor