Mandıralı: Dikkatli olmalıyız

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda Kayseri Erciyesspor müsabakasının zorlu geçeceğini anlattı.Erciyesspor'un ligdeki durumunun ortada olduğu ancak bunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden genç teknik ad

Mandıralı: Dikkatli olmalıyız

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda Kayseri Erciyesspor müsabakasının zorlu geçeceğini anlattı.

Erciyesspor'un ligdeki durumunun ortada olduğu ancak bunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden genç teknik adam hedeflerine ulaşmaları için bu zorlu engeli aşmaları gerektiğini vurguluyor.

Oyuncularına, "Her takımın bir birinden puan alabildiği bir lig yaşıyoruz" diyen Mandıralı, "Geçmiş maçlarda yaptığımız basit hatalar sonrası puan kayıpları yaşadık. O yüzden herkesin çok dikkatli olmasını istiyorum. Rakibimiz alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor olabilir, bunlar futbolun içinde olan hadiseler. Bizim maçımıza çok iyi konsantre olacaklarını unutmayın. Biz rakibin kim olduğuna ve nerede olduğuna bakmadan mücadele edersek ve iyi konsantre olursak istediğimiz bir sonuç ile döneceğimizi düşünüyorum. Ye terki kendimizi gibi oynayalım" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor