Mandıralı Cardozo'yu istiyor mu?

 Trabzonspor ile adı transferde sık sık anılan hatta bitti denilen Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo, Hami Mandıralı'nın transfer listesinde yer almıyor. Geçtiğimiz günlerde Kulüp Genel Direktörü Burak Gürdal ile bir araya gelen Mandıralı, Cardozo'nun ism

Mandıralı Cardozo'yu istiyor mu?
 Trabzonspor ile adı transferde sık sık anılan hatta bitti denilen Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo, Hami Mandıralı'nın transfer listesinde yer almıyor. Geçtiğimiz günlerde Kulüp Genel Direktörü Burak Gürdal ile bir araya gelen Mandıralı, Cardozo'nun ismini bile anmadı. 
 
Spor Toto Süper Ligi 4. sırada tamamlayarak Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanan Trabzonspor, gelecek sezonun şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yaparken, diğer taraftan ise Avrupa'da mücadele edecek kadronun temellerini atmak için uğraş veriyor.
 
Başkan Hacıosmaoğlu ve yönetim kurulu Hami Mandıralı konusunda net bir tavır ortaya koymaması kafalarda soru işaretleri oluşturmasına rağmene gelecek sezonun planlamasını ve transfer politikasını Hami Mandıralı'nın direktifleri doğrultusunda yerine getirmeye çalışıyor. Bu doğrultuda Hami Mandıralı'dan transfer listesi alan kulüp genel direktörü Burak Gürdal, çalışmalara başlarken, haftalardır Trabzonspor ile adı anılan Paraguayla oyuncu Oscar Cardozo ise Mandıralı'nın listesinde yer almıyor. Daha çok başarıya aç oyuncular üzerinde duran Mandıralı'nın Benfica'lı oyuncuyla ilgili Gürdal'a herhangi bir talepte bulunmadığı öğrenildi.
 
Aylardır Trabzonspor ile adı alınan ve transfer listesinin ilk sırasında olduğu belirtilen Cardozo, bordo-mavili takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı'nın listesine giremedi. Bu sezon Portekiz Ligi'nde 15 maçta forma giyen ve bir dönem sakatlık geçiren Paraguaylı oyuncu maçların tamamında ise forma giyemedi. Bu sezon ki performansıyla da kafalarda soru işareti uyandıran oyuncunun yüksek bonservis fiyatı ise bu transferin gerçekleşme ihtimalini zayıflatıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler