Mandıralı: Avrupa'da olmak istiyorsak

Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda Burasspor ile oynayacak olan Trabzonspor, tüm hesapları galibiyet üzerine yapıyor.Hami Mandıralı'nın takımın başına geçmesinden sonra yükselişe geçen Karadeniz ekibi, hükmen yenik sayıldığı Fenerbahçe ma

Mandıralı: Avrupa'da olmak istiyorsak

Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda Burasspor ile oynayacak olan Trabzonspor, tüm hesapları galibiyet üzerine yapıyor.

Hami Mandıralı'nın takımın başına geçmesinden sonra yükselişe geçen Karadeniz ekibi, hükmen yenik sayıldığı Fenerbahçe maçı dışında yenilgi yüzü görmezken, son iki haftadır elde ettiği Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor galibiyetlerine Burasspor maçını da ekleyerek Avrupa Kupalarına katılma yolunda bir engeli daha aşmayı hedefliyor.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, hafta içinde yapılan çalışmalarda oyuncularıyla sık sık bir araya gelerek kalan maçların önemine vurgu yaptığı öğrenildi. Tüm yaşananların ardından ligin sonuna yaklaştıklarını ifade eden genç teknik adam, oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde her ne olur ise olsun bulundukları konum itibariyle 3 puana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Son haftalarda ortaya koydukları performansı kalan haftalarda da oyuncularından göstermelerini isteyen Mandıralı, Avrupa'da olmak istiyorsak Bursaspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor