Mandıralı: Akçay'ın önüne geçmek...

 Son günlerde sürekli medyada boy gösteren Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı’ takım ve Mustafa Akçay hoca ile ilgili  çarpıcı açıklamalar yaptı. Mustafa Akçay'la ilişkisinden ve transfer çalışmalarından bahseden Mandıralı şunları söyledi: "Ben

Mandıralı: Akçay'ın önüne geçmek...

 Son günlerde sürekli medyada boy gösteren Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı’ takım ve Mustafa Akçay hoca ile ilgili  çarpıcı açıklamalar yaptı.

 Mustafa Akçay'la ilişkisinden ve transfer çalışmalarından bahseden Mandıralı şunları söyledi: "Ben göreve başlamadan önce Başkanımız, Hocamız beraber otururken şunu söyledim. 'Hocam eğer benim şahsımdan, ismimden en küçük bir rahatsızlık duyuyorsanız ben sizinle hiç göreve başlamayayım'. Ben Trabzonspor'a başarılı olmaya, çalışmaya geldim. İlk defa da antrenörlük yapacağım. Milli Takım'ı bir kenara koyun, o farklı bir şey. O da, 'Olur mu öyle şey' dedi.

 Dolayısıyla ben bu sürece kadar hocamızın hep sağı, solu, gözü, kulağı oldum. O benim büyüğüm, ağabeyimdir. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. Asla onun önüne geçmek gibi bir niyetim olmadı. Herkesin kendi felsefesi ve hayata bakışı vardır. Benim şu andaki bakışım Mustafa Hoca'nın başarısı için elimden ne geliyorsa onu yapmaktır"

"TRABZON KÜÇÜK ŞEHİR"

Bu şekilde tavır sergilemesine rağmen Trabzon'un küçük şehir olması nedeniyle insanların herşeyi söyleyebileceğini kaydeden Mandıralı, "Farklı bir düşüncem olmadı. Olursa farklı şeyler yapardım, düşünürdüm. Hocayı bazen olayın içinde tutabilmek için benim de iç dünyam, olaylara bakışım değişiyor. Ama diyorum ki; Mustafa hoca tırnaklarıyla geldi, benim ona çok destek olmam, yardımcı olmam lazım. Şu anda Mustafa hocanın yanındayım. Allahına kadar onu koruyacağım" dedi.

 

"JANKO SİSTEME UYMADI"

 

Takımda Mark Janko'yu oynatabilecek bir sistem ve düzen olmadığını kaydeden Mandıralı, "Çünkü bizim kanat oyuncularımız hep alıp direk kaleye oynayan oyuncular. Mark Janko nasıl gol atar? Kanatlardan iyi orta gelsin ki; o da fiziğini kullansın. Böyle bir sistemimiz olmadı. O yapıda oyuncumuz da yoktu. Dolayısıyla faydalanamadık. Bizden öncekiler de faydalanamadı, biz de faydalanamadık" diye konuştu.

 Forvette topu ayağında tutabilen, arkadan gelecek arkadaşlarına destek olabilecek yapıda bir golcü istediklerini dile getiren Hami Mandıralı transfer hakkında şu bilgileri verdi: "Cardozo bizim ilk düşündüğümüz oyuncu değil. Sadece ismi geçiyor. Biz şu an başka oyuncular üzerinde yoğunlaştık. Onlar için çalışmalara başlandı. Gelişmeler de var ama net olmadan isimleri hakkında bir şey söyleyemem. Beğendiğimiz oyuncular ülkelerinin milli takımlarında ve önemli liglerde oynuyorlar. Onları inşallah kampta Başkanımız alıp getirdiği zaman herkes görecek. Bu isimler Juventus maçında oynayacak isimler olacaklar, ona da dikkat ediyoruz".  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor