Manchester'in Umut korkusu

Manchester United maçı öncesi İngiliz basını, Umut Bulut ve Johan Elmander'i Galatasaray'ın en tehlikeli oyuncuları olarak gösterdi. Manchester Evening gazetesi, Umut Bulut'u, “Yıldız Adam” olarak değerlendirdi ve “Ferguson'a en rahatsız gecesini geçirtec

Manchester'in Umut korkusu

Manchester United maçı öncesi İngiliz basını, Umut Bulut ve Johan Elmander'i Galatasaray'ın en tehlikeli oyuncuları olarak gösterdi.

 
Manchester Evening gazetesi, Umut Bulut'u, “Yıldız Adam” olarak değerlendirdi ve “Ferguson'a en rahatsız gecesini geçirtecek oyuncu” yorumunu yaptı.
 
Elmander'in “Dikkat edilmesi gereken” bir oyuncu olduğuna vurgu yapılan haberde, İsveçli yıldızın geçen sezon attığı 12 golle şampiyonlukta büyük pay sahibi olduğuna dikkat çekildi.
 
Ferguson'un uykularını kaçıran adam
Devler Ligi'nde geçen yıl gruptan çıkamayan Sir Alex Ferguson'un bu kez işi sıkı tuttuğunu belirten Manchester Evening Gazetesi, Umut için, “Ferguson'un uykularını kaçıran adam” ifadesini kullandı.
 
Şampiyonlar Ligi'nde bugün top ilk kez santraya konacak, Türkiye ise bu büyük heyecana yarınki Manchester United-G.Saray maçıyla ortak olacak.
 
G.Saray, dev rakibine karşı en iyi şekilde hazırlanmaya çalışırken, İngiltere'de de durum farklı değil. Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Benfica ve Basel'in arkasında kalarak hayal kırıklığı yaratan Manchester United, bu hüsrandan dersini almış görünüyor.
 
Old Trafford'da geçen yıl Basel ve Benfica'ya puan kaptıran menajer Alex Ferguson,
G.Saray maçı için geniş kapsamlı bir analiz hazırlıyor.
 
Kontratak silahı
Manchester Evening News Gazetesi de, Ferguson'un analizlerini mercek altına alırken Umut Bulut isminin altını çizdi.
 
Trabzonspor'daki performansıyla dikkat çeken, Fransız ekibi Toulouse'dan kiralık olarak Galatasaray 'a gelen Umut'un, Sarı-Kırmızılı forma altında sezona müthiş bir başlangıç yaptığını belirten gazete, tecrübeli golcüyü Aslan'ın starı olarak öne çıkardı ve “Sir Alex Ferguson'un uykularını kaçıran adam” ifadesini kullandı.
 
Umut'un özellikle kontrataklarda savunma arkasına çok çabuk sarktığına dikkat çeken gazete, Ferguson'un bu konuya önlem almaya çalıştığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor