Manchester United West Ham United berabere

İngiltere Premier Lig'de 15. hafta maçında Manchester United ile Slaven Bilic'in West Ham United'ı karşı karşıya geldi. Old Trafford ile oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi. Arsenal, Liverpool, Manchester City ve Chelsea'yi yenme başarısı göst

Manchester United West Ham United berabere

İngiltere Premier Lig'de 15. hafta maçında Manchester United ile Slaven Bilic'in West Ham United'ı karşı karşıya geldi. Old Trafford ile oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

Arsenal, Liverpool, Manchester City ve Chelsea'yi yenme başarısı gösteren Bilic ve öğrencileri Manchester United karşısında büyük maçlardan galibiyetle ayrılma serisini sürdüremedi.

Hem Manchester United hem de West Ham United, karşılaşmada gol bulabilmek adına zaman zaman rakip kalede tehlikeli ataklar gerçekleştirdiler ama mücadelede gol çıkmadı.

Bu beraberliğin ardından Manchester United 19, West Ham United 23 puana ulaştı.

İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta Manchester Untied, Bournemouth'a konuk olacak. West Ham United, Stoke City'yi ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler