Manchester United Southampton'a mağlup oldu

İngiltere Premier Lig'de 23. hafta maçında Manchester United ile Southampton karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan karşılaşmada kazanan 1-0'lık skorla konuk ekip Southampton oldu. Southampton'ın Queens Park Rangers'tan yeni transferi Charlie Austin

Manchester United Southampton'a mağlup oldu

İngiltere Premier Lig'de 23. hafta maçında Manchester United ile Southampton karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan karşılaşmada kazanan 1-0'lık skorla konuk ekip Southampton oldu.

Southampton'ın Queens Park Rangers'tan yeni transferi Charlie Austin, 79. dakikada oyuna girerken, 87. dakikada galibiyet golünü attı. Charlie Austin, Manchester United karşısında galibiyeti getirerek harika bir başlangıcın altına imza attı.

Bu galibiyetin ardından Southampton puanını 31'e yükseltirken, Manchester United 38 puanda kaldı. Southampton'a kaybeden Manchester United'da koltuğu ciddi şekilde sallanan Louis van Gaal için ayrılık kararı alınıp alınmayacağı merakla beklenmeye başlandı.

İngiltere Premier Lig'de bir sonraki hafta programında Manchester United, Stoke City'yi ağırlayacak. Southampton ise Arsenal'e konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor