Manchester United Chelsea berabere...

İngiltere Premier Lig'in 19. haftasında sıkıntılarla boğuşan iki takım, Manchester United ile Chelsea karşı karşıya geldi. Old Trafford Stadı'nda oynanan mücadele, başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sezon hücum yollarındaki etkisizliği ile eleştirilen Manch

Manchester United Chelsea berabere...

İngiltere Premier Lig'in 19. haftasında sıkıntılarla boğuşan iki takım, Manchester United ile Chelsea karşı karşıya geldi. Old Trafford Stadı'nda oynanan mücadele, başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu sezon hücum yollarındaki etkisizliği ile eleştirilen Manchester United'ın %68'lik topla oynama yüzdesi ve 11 şutla tamamladığı mücadelede, Chelsea ise 8 kez rakip kaleyi yokladı. Kırmızı Şeytanlar'ın topla oynama oranlarındaki üstünlüğüne rağmen, Chelsea kontra ataklarla daha etkili pozisyonlar buldu. İki takımın kalecisi Courtois ve De Gea, yaptıkları kritik kurtarışlarla maçta gol çıkmamasını sağlayan isimler oldu.

Golsüz beraberliğin ardından MANU'nun 3 puan hasreti tam 6 maça çıkarken, Chelsea de yeni menajeri Guus Hiddink ile çıktığı 2. maçından da galibiyet çıkartamamadı.

MANU ligde puanını 30'a yükselterek 6. sırada kalırken, Chelsea ise 20 puanla 14. basamağa yükseldi. Premier Lig'de 20. haftada Manchester United evinde Swensea ile karşılaşacakken, Chelsea ise deplasmanda Crystal Palace'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor