Manchester derbisinde gülen ManU

  İngiltere Premier Lig'in 31. Haftası Manchester derbisine sahne oldu, sonuç ev sahibi ekibe yaramadı, City Etihad'da ezeli rakibi United'a teslim oldu.   Premier Lig’de zirve yarışının uzağında kalan Manchester ekipleri, derbide karşı karşıya geldi, 3 p

Manchester derbisinde gülen ManU
 
İngiltere Premier Lig'in 31. Haftası Manchester derbisine sahne oldu, sonuç ev sahibi ekibe yaramadı, City Etihad'da ezeli rakibi United'a teslim oldu.
 
Premier Lig’de zirve yarışının uzağında kalan Manchester ekipleri, derbide karşı karşıya geldi, 3 puan Kırmızı Şeytanlar'ın oldu. 16. dakikada sahneye çıkan Marcus Rashford attığı golle Arsenal zaferi ardından City zaferini de getiren adam oldu.
 
Bu yenilgiyle lider Leicester City’nin bir maç eksiğiyle 15 puan gerisinde kalan 51 puanlı City, dördüncülükte kaldı. Avrupa Ligi'nde ezeli rakibi Liverpool'a elenen Manchester United ise ligde önemli bir galibiyet aldı ve ilk 4 mücadelesini sürdürmeyi başardı. 
 
Rashford tarihe geçti
Son haftalarda yıldızı parlayan Rashford, 18 yıl, 141 günlükken kaydettiği bu golle, Manchester derbisinde en genç gol atan oyuncu olma unvanını da eline geçirdi. Bir önceki rekor, 2005'teki derbide 19 yaşındayken gol bulan Wayne Rooney'ye aitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler